• Afgang in Achtmaal
    29 sep 2020
  • Na het teleurstellende resultaat van vorige week moesten we vandaag op bezoek in Achtmaal. Nog steeds met een gehavende selectie maar met goede moed gingen we op pad.
    De wedstrijd begon en leek aardig in evenwicht. Beide ploegen probeerden er het beste van te maken maar waren best slordig in hun spel. Dit veranderde vroeg in de wedstrijd. Achtmaal kwam na een kwartier voetbal op voorsprong en wist deze ook snel te verdubbelen. Rimboe kwam totaal niet in hun spel en bleef slordig. Veel ballen breed en terug en zodra er vooruit gespeeld werd er balverlies geleden. Vlak voor rust werd ook de 3-0 door de thuisploeg gemaakt.
    Na rust kwam Rimboe iets feller uit de kleedkamer maar het mocht uiteindelijk niet baten. In de 60e minuut kreeg Achtmaal een penalty en deze werd benut. Zes minuten hierna mocht ook Soufyan aanleggen vanaf elf meter. Ook hij faalde niet en zette daarmee de 1-4 op het scorebord. Het lukte Rimboe echter niet een vuist te maken en dus bleef Achtmaal proberen de score verder uit te bouwen. In de 71e minuut was het dan ook de thuisploeg die het verschil weer op 4 doelpunten zette. In de slotfase werd er nog een penalty toegekend maar deze wist Martijn te pakken.
    De rustdag van volgende week zondag komt precies op het goede moment. Geblesseerde spelers hebben wat extra tijd om terug te komen en we hebben nu twee weken om de focus en strijdlust weer terug te vinden. Hier ontbrak het de afgelopen weken aan en daar kan nu aan gewerkt worden.