• De topper van vorig seizoen
    14 sep 2020
  • De topper die vorig seizoen in 3-3 eindigde tussen DEVO en Rimboe stond wederom op het programma. Vandaag niet in de vijfde maar in de vierde klasse. DEVO is het seizoen begonnen met een overwinning, Rimboe moest genoegen nemen met een punt en ging vanmiddag op jacht naar de eerste driepunter van het seizoen.
    De wedstrijd begon slordig, slap en in een veel te laag tempo. Toch was het al na 9 minuten raak. Salim schoot van dichtbij raak na goed voorbereidend werk van Marco. Na deze goal bleef het slordig en traag waardoor DEVO gemakkelijk overeind bleef en af en toe zelfs nog gevaarlijk kon worden. Hier kon Martijn redding brengen en dus gingen de ploegen rusten met een 0-1 tussenstand.
    In de tweede helft begon Rimboe het tempo op te schroeven en werd het veldspel beter. Dit resulteerde snel in de eerste kans. Na een corner kwam de bal terecht bij Ömer. Die twijfelde niet en schoot de bal in de korte hoek raak, 0-2. Na deze snelle goal bleef Rimboe voetballen en het tempo hoog houden. In de 68e minuut was het Hakan die de wedstrijd op slot gooide na een schitterende aanval. Een kwartier voor tijd maakte Hakan ook zijn tweede van de middag en de 0-4 voor Rimboe. Na deze goal en enkele wissels viel het tempo weer terug en kon DEVO weer mee in het spel. In de 81e minuut konden zij de eretreffer maken en dit gebeurde ook, 1-4.
    Na het gelijke spel van vorig seizoen was Rimboe vandaag duidelijk een maatje te groot. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Nieuw Borgvliet op het programma en zullen we deze pot een goed vervolg moeten geven.