• El Kaarbouchi toegevoegd aan technische staf van Rimboe 1
    30 jun 2019
  • Hakim el Kaarbouchi (35) zal komend seizoen de technische staf versterken van Rimboe als assistent van hoofdtrainer Yasin Cayir. El Kaarbouchi was afgelopen seizoen als verdediger nog basisspeler in het eerste elftal van de groen-witten. Tevens is hij de afgelopen jaren erg betrokken geweest bij de club en zal absoluut een toegevoegde waarde zijn voor de club uit Wouwse Plantage.

El Kaarbouchi heeft zijn gehele jeugdopleiding op sportpark de Luiten doorlopen. Bij RBC was hij jarenlang teamgenoot van trainer Cayir en werden in 2014 herenigd bij Rimboe. Dit leidde uiteindelijk tot een promotie naar de derde klasse waarmee een unieke prestatie werd neergezet op de Pin.

Hakim gaat zich vooral richten op de individuele speler van uitgaande dat daar, met veel jonge spelers winst te boeken valt.

Bron: Voetbal in Roosendaal