• Maatregelen Corona virus en vooruit blik volgend seizoen
    9 apr 2020
  • Aan alle leden, ouders, families, sponsoren, supporters en iedereen die RKVV Rimboe een warm hart toedraagt.

Het zijn bizarre tijden.

Het is alweer 3 weken geleden dat minister-president Mark Rutte in zijn toespraak aankondigde dat het coronavirus onder ons is en voorlopig onder ons zal blijven.

Vorige week zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd om het virus in te dammen en hopelijk gaat dat snel werken.

We waren nog maar net uit de winterstop en konden dus weer stoppen. De jeugd, onze talentjes van RKVV Rimboe, waren het nieuwe seizoen goed gestart. De JO8 stond in de kwartfinale van de beker.

De senioren, waarvan het eerste en het dames elftal voor het kampioenschap mee deden. Het tweede wat in de halve finale van de beker stond. Het vierde en vijfde die lekker begonnen te draaien en punten begonnen te pakken.

Maar helaas het seizoen is vroegtijdig voorbij.

Uiteraard is de voetbal op dit moment bijzaak. Want wat is nu voetbal als je ziet wat dit met de gezondheid doet, we hopen dat iedereen gezond is en gezond blijft.

De maatregelen die RKVV Rimboe neemt:

Om iedereen binnen en rondom RKVV Rimboe duidelijkheid te geven hebben we het volgende besloten.

· Dit seizoen zijn er geen voetbalactiviteiten meer namens RKVV Rimboe. Geen wedstrijden, trainingen en toernooien.

· Wij gaan als RKVV Rimboe de velden al in onderhoud zetten, zodat we straks weer 3 perfecte velden hebben liggen.

· Voor de vereniging is dit ook een onzekere tijd qua financiën, de kosten lopen gewoon door terwijl er geen inkomsten vanuit bijvoorbeeld de kantine en sponsoren binnen komen. De ondernemers en zzp’ers hebben het ook zwaar in deze tijd en wij hopen dat het ook voor u snel beter zal zijn.

We zijn met man en macht aan het proberen de kosten te beperken waardoor we hier goed doorheen gaan komen.

RKVV Rimboe is financieel gezond, dit willen we graag zo houden.

Op de vragen vanuit de leden over gedeeltelijke compensatie van de betaalde contributie moeten wij helaas mededelen dat dit niet haalbaar zal zijn. We hopen op uw begrip.

Komend seizoen (2020/2021)

We zijn voor komend seizoen al druk bezig met de elftallen. We gaan spoedig (telefonisch) contact opnemen met de leiders hierover.

Ook zijn we nog steeds in gesprek met de gemeente, ondertussen is duidelijk dat een nieuwe accommodatie er voorlopig niet in zit. Onze inkomsten zijn niet toereikend genoeg om hier een lening voor aan te vragen om de nieuwbouw te kunnen realiseren. Wellicht dat we over een paar jaar hier weer over na kunnen gaan denken. We zijn nu aan kijken of we het dak zelf kunnen herstellen om vervolgens de kleedlokalen aan te pakken.

We gaan ook proberen of er aan het begin van het seizoen toernooien gespeeld kunnen gaan worden.

2021 is een belangrijk jaar voor RKVV Rimboe. Wij bestaan dan 75 jaar en gaan kijken of we van 2021 een feestjaar kunnen gaan maken met meerdere feesten en activiteiten. Afsluitend met een groot feest. Ideeën zijn welkom.

Mochten er vragen zijn naar aanleiding van dit bericht dan kunnen die altijd gesteld worden aan Alex Albers via secretaris@rkvvrimboe.nl.

Hopelijk zien we elkaar snel weer in goede gezondheid. Wij van RKVV Rimboe wensen u het beste!

Met hartelijke groet,

Bestuur RKVV Rimboe