• Ondanks het verlies toch een mooie wedstrijd
  9 sep 2019
 • Vandaag stond Achtmaal op het programma, om 10.00uur trapten we af op sportpark Rimboe.
  Een mooi moment vandaag, Anoek a.k.a. The Beast is weer terug van weggeweest!!
  De eerste 10 minuten zat de alcohol nog goed in de benen, het was slechter dan slecht. Zo kwamen we op 0-1 achterstand. We werden hierna echter beter, we konden elkaar vinden maar de aanvaal miste vele kansen.
  Achtmaal kon elkaar beter vinden en zo kwamen we op een 0-2 achterstand.
  We gingen de rust in met ranja, thee en een peptalk van Alex.
  De positieve zonnestraaltjes van Rimboe gingen het veld op en kregen een aantal kansen. Dit mocht niet baten, we kwamen op een 0-3 achterstand.
  Daarna deed Karlijn echter eens gek en maakte de 1-3. Vervolgens waren we te blij met het doelpunt, waar op Achtmaal eigenlijk vrijwel direct de 1-4 maakte.
  Kort daarna werd Char (die vaak lastig kan blijven staan) in een duel onderuit gehaald en kon Britt zich schrap zetten voor een vrije trap. Die had natuurlijk gezien dat Achtmaal met een kleine keeper stond en schoot hem mooi, over de keeper, in de goal. Zo werd de stand 2-4.
  De laatste 20 minuten gingen in en er waren nog veel mooie kansen aan beide kanten. De vermoeidheid begon echter ook in te slaan, vooral bij Brutus die nog behandeld moest worden met kramp.
  Na nog een aantal spannende momenten verstreek de tijd en hebben we, na een strijdlustige wedstrijd, helaas verloren van Achtmaal.

  Volgende week dezelfde spirit tegen NSV en dan maken we er weer een mooie wedstrijd van!!