• Pittige wedstrijd tegen Kruisland
  30 sep 2020
 • Afgelopen zondag speelden we een sterke, vermoeiende en pittige wedstrijd tegen SC Kruisland.

  De eerste helft hebben we echt goed verdedigd en zijn we er paar keer uit de counter er gevaarlijk uit gekomen.

  Er zijn vanuit Kruisland in de eerste helft wat afstandsschoten op ons goal geweest maar echt gevaarlijk werd het niet. De grootste kans was voor Rimboe 1 op 1 op de keeper. Maar deze werd goed tegen gehouden.

  De 2e helft wouden we zo doorzetten en gokken op de kansen die kwamen. Het leek alsof Kruisland alles op de aanval gooide het eerste kwartier en daar hadden wij toch moeite mee.. binnen 5 à 10 minuten stonden wij met 3-0 achter. Na de 3-0 hadden wij weer alles goed op de plek staan en begonnen wij de druk vooruit te zetten. Dit zorgde voor een aantal kansen. En was het af en toe nodig om een overtreding te maken. Voor ons een voordeeltje want we kregen op een mooie plek een vrije trap die er binnenkant paal inging. 3-1. We bleven drukken maar de eindpaas bij ons ontbrak en onze energie was ver op na de slopende eerste helft. Waardoor de wedstrijd in een 3-1 verlies eindigt.

  Een wedstrijd waar wij weer op verder gaan borduren en de puntjes op de i gaan zetten. Volgende week gaan we lekker klimmen en genieten van een rust weekendje... de week erop staan we er weer om door te komen in de beker ten koste van Grauw. Helaas zonder publiek maar we hopen jullie snel weer te zien.