• Op deze koude zondagochtend mochten we aantreden tegen de koploper Baronie..

Aan de uitslagen te zien konden we een pittige pot verwachten.

De opstelling is hierop aangepast en we begonnen met een 5-4-1 opstelling omdat we met 0-0 de rust in wilden gaan.

Rimboe had in de eerste helft het overwicht en hield het achterin goed dicht. We hadden volledige controle op het middenveld en onze spits kon er een aantal keer goed uit counteren.

Het was Rimboe die kansen kreeg om de 1-0 te maken. Alleen de goed mee voetballende keeper hield baronie op de been. Zelf een bal die van de achterlijn werd gehaald. Toen we eindelijk de keeper gepasseerd hadden.

Ruststand 0-0

De tweede helft zijn we met dezelfde formatie gestart en zijn we door gegaan met verdedigen om de 0 te blijven houden.

Toch kwam Rimboe er meerdere malen goed uit en kwamen we een aantal keer goed alleen voor de keeper. Helaas wilde de bal er niet in.

En dan krijg je de bekende wet in het voetbal scoor je zelf niet dan doet de tegenstander het wel. 1 kans voor baronie en het was een doelpunt.. 0-1..Ze hebben wel wat afstandschotjes gehad maar daar maak je onze doelvrouw niet bang mee.

Dan maar de formatie veranderen en vol op de aanval.

Rimboe had Baronie op de knieen en maakte duidelijk wie er de baas is op de pin. Helaas konden we de kansen niet afmaken. Met nog 5 minuten te gaan zijn we 1 op 1 gaan spelen achterin en zijn we aanvallend nog krachtiger dan we al waren. Maar kregen de bal er niet in.

Zo bleven we steken op die 0-1..

En zijn we teleurgesteld gaan douchen.. Helaas maar we hebben goed laten zien dat we een ploeg zijn om rekening mee te houden.

Womans of the Match:

Brenda, Karlijn, Emma, Birgit, Marlieke, Maaike, Manon, Anita, Sara, Britt, Charlotte, Janneke, Bianca en Yanou...

Als collectief een prachtige wedstrijd gespeeld