• Vandaag stond de wedstrijd tegen Welberg op het programma. De opdracht was duidelijk wij zouden niet mee werken aan het kampioenschap van ze.

En dat lukte goed. Met z'n allen konden we het goed dicht houden en hadden we niet heel veel gevaar bij het doel. Af en toe was het wel hectisch maar dan stond onze ijzer sterke keepster in de weg.

Zelf kreeg Rimboe ook kansen en kwamen we er regelmatig goed uit waardoor we 1 op 1 op de keeper kwamen. Helaas wilde het balletje niet erin vallen.

Ook de scheidsrechter vond het spannend want wij moesten bij elke bal die uit ging toch maar even tempo maken. Helaas kwam Welberg tot score uit een corner. Dit was echter een 100 procent doelschop.

Daarna zijn we er nog paar keer gevaarlijk uitgekomen alleen kregen we de bal er niet in.

Complimenten aan de dames van de Rimboe die het de kampioen extreem lastig heeft gemaakt.

WOMAN OF THE MATCH: Marlieke. Zij stond als een beest te verdedigen. De tegenstander kon niet langs haar heen, want alle ballen wist ze te onderscheppen. Topper!