• Nieuw Borgvliet-Rimboe 4-2 (1-0) 1-0 Geert Verstraten, 1-1 en 1-2 Soufyan el Allouchi, 2-2 Michiel Wilting, 3-2 Max Dammers, 4-2 Verstraten.
    Het leek een gemakkelijk middagje voor Borgvliet te worden. Na een goede balonderschepping van Stefan Schoonen schoof Verstraten al vroeg de 1-0 achter Rimboe-goalie Ugur Caliskan. Een mogelijk bevrijdende treffer van Schoonen vond daarna, vanwege buitenspel, geen genade in de ogen van de uitstekende leidende arbiter Luijken.

    Met nog drie minuten op de klok begon de thuisploeg al met rekenen bij een stand van 2-2. Totdat Max Dammers zijn linkervoet heerlijk onder de bal zette en van afstand binnen poeierde, via de onderkant van de lat: 3-2. Ineens was de tweede periodetitel voor Nieuw Borgvliet een feit, met op de valreep zelfs nog een treffer van Geert Verstraten: 4-2.

    Nieuw Borgvliet mocht ook zijn doelman Antal Bekendam dankbaar zijn. De sluitpost hield de bezoekers tenminste driemaal van scoren af, met puike reddingen voor rust op een schot van Salim Boutaghmass en een van richting veranderde vrije trap van Ă–mer Tekinbas. Ook zijn reflex na de pauze bij een inzet van Yassir Amzil mocht er zijn.