• Seizoensafsluiting RKVV Rimboe
  31 mei 2018
 • Aan alle leden en hun aanhang, supporters  van Rkvv Rimboe

   

  Zaterdag 16 juni 2018 is het weer tijd voor de eindejaarsbarbecue van RKVV Rimboe. Dit willen we doen om het seizoen gezellig af te sluiten met alle spelers, supporters tezamen zodat we weer eens gezellig bij kunnen kletsen. Deze avond is bestemd voor alle teams, vanaf de JO9 tot het 1e van Rkvv Rimboe. Maar ook alle ouders, begeleiders en trouwe supporters.

   

  Ook dit jaar zal er voor onze Marokaanse en Turkse spelers  Halal-vlees en een barbecue zijn. Maar geef dit ruimschoots van te voren aan!

   

  Rond 18.00 uur wordt de barbecue aangestoken en kan iedereen genieten van een heerlijke bbq  en gaat de tap los. Tevens is er deze avond een gezellig stukje muziek . De tap gaat rond 1.30 uur dicht en het licht gaat uit om 2.00 uur

   

  De kosten voor deze avond zijn voor de barbecue: 12 euro per volwassene en 5 euro per kind t/m. 12 jaar. Om een inschatting te krijgen hoeveel mensen er komen graag jezelf opgeven en betalen voor 1 juni. Als je geen zin hebt om te barbecueën ben je deze avond ook gewoon van harte welkom om een drankje te komen drinken. Maar wil je dat ook even aangeven via onderstaand strookje.

   

  Mocht er iets niet duidelijk zijn, mag je dat altijd vragen via de mail: adriennedemooy@ziggo.nl