• Versterking Rimboe 1
    28 jul 2020
  • Evenals ieder seizoen is Rimboe er ook dit seizoen in geslaagd om enkele goede versterkingen bij de selectie toe te voegen. Na het stoppen van Koen van Gent en Guney Dursun vanwege verhuizingen, Joel Vaz en Enver Dalkilinc die in het nieuwe tweede elftal gaan spelen en Hakim el Kaarbouchi die plaatsneemt in de staf moesten we op zoek naar versterkingen.

De corona uitbraak heeft gesprekken iets moeilijker gemaakt maar we zijn erin geslaagd een uitstekende selectie op de been te krijgen. De staf daarentegen moet vanwege een gebroken belofte nog worden aangevuld met een keeperstrainer. Hier zijn we nu nog volop mee bezig. Laten we nu de nieuwkomers welkom heten en even voorstellen.

De eerste aanwinst komt over van Kruisland. Nasser el Bouhazzaoui is een jonge centrale verdediger die bij Rimboe hoge ogen kan gooien. Een sterke jonge speler met een goede inspeelpass en inzicht die in de Wouwse Plantage alleen maar beter zal worden.

Onze tweede versterking is Narek Mekojan. Deze controlerende middenvelder uit Bergen op Zoom heeft een verleden bij MOC, Dosko en de jeugd van NAC Breda. Na een tijdje niet gevoetbald te hebben trekt hij aankomend seizoen de kicksen weer aan.

Nummer drie op onze lijst van nieuwe spelers is Angelo Bogers. Deze veelzijdige speler komt over van NSV. Hij kan als buitenspeler en als back uit de voeten. Iets wat niet misstaat in iedere selectie. Verder is hij in het verleden uitgekomen voor Gastel en BSC. Bovendien kent hij enkele selectiespelers waardoor integratie in de groep gemakkelijker zal verlopen.

Giulio Castro is de vierde speler waar veel van verwacht wordt. Deze jonge verdediger maakt de overstap van competitiegenoot BSC. Hij zal volgend seizoen dus veel oude bekenden tegenkomen op de velden. Hopelijk komt hij steeds als winnaar van het veld.

Een jonge speler die aansluit bij Rimboe is Mohamed el Hamiti. Deze speler zal voor het eerst seniorenvoetbal gaan spelen in de Wouwse Plantage. Hij maakt de overstap van RBC O-19. Ondanks zijn jonge leeftijd wordt er heel veel verwacht van deze jongeman. Ook hij is op meerdere posities inzetbaar.

De laatste toevoeging aan de selectie is Baran Demir. Hij maakt de overstap van Alliance O-19. Deze jonge verdediger is beresterk voor zijn leeftijd en heeft de kans om nog veel beter te worden en samen met Rimboe naar een hoger niveau te groeien.

Met deze versterkingen is de selectie voor aankomend seizoen compleet. De volledige selectie ziet er als volgt uit:

1. Soufian el Allouchi

2. Yassir Amzil